web- & grafisch design

Diensten

Heb je een kleine onderneming, ben je actief binnen een vereniging, of ben je freelancer of ZZP-er? Dan herken je vast de volgende situatie: je bent net gestart met je bedrijf, of je hebt te maken met een (te) langzaam groeiend, of zelfs een teruglopend klanten/leden bestand. Je wilt je bedrijf of je vereniging laten groeien en nieuwe klanten of leden werven. Vaak stuit je dan op problemen omdat ook jij, net als vele andere ondernemers en vereningingen geen tijd en/of de kennis hebt om je hiermee bezig te houden. Uitbesteden van de marketing aan grote reclamebureaus is meestal geen optie vanwege de vaak hoge kosten.

shutterstock 62287657 03 large

Wij kunnen je helpen met alles wat je nodig hebt om je bedrijf/vereniging goed in de markt te zetten. Van visitekaartje tot autobelettering, van een advertentie in de krant, tot het lanceren van je eigen website. Wij kunnen de verspreiding van folders, flyers e.d voor je verzorgen, zodat je daar niet meer naar om hoeft te kijken.

in het menu vind je een greep uit wat we voor je kunnen betekenen. Vragen of andere wensen? neem dan gerust contact met ons op